Rojet Fizike gjatë COVID-19

Krahas punëtorëve të sektoreve tjera për të cilët shprehim mirënjohjen tonë të thellë, janë edhe 1000+ punëtorë të BESA SECURITY të cilët po vazhdojnë punën e tyre në tërë Kosovën, …

Read More

Patrullat e Specializuara gjatë COVID-19

BESA SECURITY përgjatë situatës emergjente të shkaktuar nga virusi Korona, ka shtuar numrin e ekipeve të Patrullave të Specializuara.⁣ ⁣ Patrullistët tanë po vazhdojnë punën e tyre dhe janë në …

Read More

Qendra e Kontrollit gjatë COVID-19

Pjesëtarët e Qendrës së Kontrollit në BESA SECURITY po vazhdojnë punën e tyre pa panikë, por me kujdes, me qëllim të vetëm për mbrojtjen e pronave të klientëve tanë!⁣ ⁣ …

Read More

Njoftim rreth situatës së COVID-19

Të nderuar klientë dhe qytetarë, Ju njoftojmë se përgjatë situatës pandemike të shpallur nga OBSH si pasojë e virusit Korona, BESA SECURITY vazhdon të punojë 24/7 me të gjitha ekipet …

Read More