Rojet Fizike gjatë COVID-19

Krahas punëtorëve të sektoreve tjera për të cilët shprehim mirënjohjen tonë të thellë, janë edhe 1000+ punëtorë të BESA SECURITY të cilët po vazhdojnë punën e tyre në tërë Kosovën, me një qëllim të vetëm: MBROJTJE dhe SIGURI.⁣

E KE BESËN në shërbim. Ti #rriNshpi