Vlerë, nder, përvojë, disiplinë, përkushtim, siguri.

Instalimi & Monitorimi i Alarmit të Thyerjes

Shërbime të Sigurimit Themelor (Roje Fizike)

Shërbime të Transportit të Parave të Gatshme (TPG)

Shërbime të Tubimeve Publike

Shërbime të Mbrojtjes së Afërt (VIP)

Kamera dhe Pajisje Tjera të Sigurisë

THIRR PA PAGESË: 0800 22 000
THËRRASIM NE

  Pse Besa Security?

  +20 VITE PËRVOJË

  Është kompania e parë në Kosovë që ka filluar ofrimin e shërbimit të monitorimit me alarm të thyerjes dhe intervenim me patrulla 24/7.

  +10,000 KLIENTË

  E vetme, Besa Security zotëron 55% te tregut me sistem të alarmit, në mesin e shumë kompanive të sigurimit që ka Kosova.

  +1,000 PUNËTORË

  Nga rreth 6,000 punëtorë në sektorin e sigurisë, Besa Security numëron mbi 1,000 punëtorë.

  70% E BANKAVE JANË KLIENTË TË BS

  6 prej 9 bankave që operojnë në Kosovë i kanë besuar Besa Security për transportin e parave të gatshme, sigurim me roje fizike, monitorim të alarmit, monitorim të kamerave dhe ofrimin e shërbimeve të ndërlidhura mes vete, përmes pajisjeve të teknologjisë së fundit.

  APLIKACIONI BESA SECURITY

  Është e vetmja kompani në rajon që ka zhvilluar aplikacionin e saj mobil për sisteme të sigurisë nga i cili mund të kontrolloni shtëpinë apo biznesin tuaj kudo që jeni.

  BESA SECURITY #1

  Cilësohet si kompania më e madhe e sigurisë në Kosovë dhe rajon.

  Bazike

  Bazike

  • Monitorim i alarmit të thyerjes 24/7
  • Pajisjet e alarmit të thyerjes
  • Intervenim i shpejtë me patrullat e specializuara
  • Panik buton (në rast të rrezikut intervenon edhe policia)
  • Kompenzim i dëmit 100% në rast të vjedhjes
  Kontrollë

  Kontrollë

  • Monitorim i alarmit të thyerjes 24/7
  • Pajisjet e alarmit të thyerjes
  • Aplikacioni mobil nga i cili mund të hapni/mbyllni alarmin tuaj kudo që jeni dhe mund të kontrolloni çdoherë çasjen në objektin tuaj.
  • Intervenim i shpejtë me patrullat e specializuara
  • Panik buton (në rast të rrezikut intervenon edhe policia)
  • Kompenzim i dëmit 100% në rast të vjedhjes
  Video

  Video

  • Monitorim i alarmit të thyerjes 24/7
  • Pajisjet e alarmit të thyerjes
  • Pajisjet e alarmit të zjarrit
  • Pajisjet e kamerave CCTV
  • Aplikacioni mobil nga i cili mund të hapni/mbyllni alarmin tuaj kudo që jeni dhe mund të kontrolloni çdoherë çasjen në objektin tuaj.
  • Intervenim i shpejtë me patrullat e specializuara
  • Panik buton (në rast të rrezikut intervenon edhe policia)
  • Kompenzim i dëmit 100% në rast të vjedhjes

  Dëshironi sigurinë tonë?

  Thirr pa pagesë në 0800 22 000