Patrullat e Specializuara gjatë COVID-19

BESA SECURITY përgjatë situatës emergjente të shkaktuar nga virusi Korona, ka shtuar numrin e ekipeve të Patrullave të Specializuara.⁣

Patrullistët tanë po vazhdojnë punën e tyre dhe janë në gatishmëri që të intervenojnë në rast të ndonjë incidenti – pa frikë, por me kujdes!⁣

Ata janë të pajisur me maska të fytyrës, dorëza një-përdorimshe dhe dezinfektues.⁣

E KE BESËN në shërbim. Ti #rrinshpi