Qendra e Kontrollit gjatë COVID-19

Pjesëtarët e Qendrës së Kontrollit në BESA SECURITY po vazhdojnë punën e tyre pa panikë, por me kujdes, me qëllim të vetëm për mbrojtjen e pronave të klientëve tanë!⁣

Ata janë të pajisur me maska të fytyrës, dorëza një-përdorimshe, dezinfektues, si dhe tableta natyrale për imunitet (Betaimune).⁣

E KE BESËN në shërbim. Ti #rrinshpi