Mbrojtja e afërt e VIP dhe sigurimi i festivalit ‘Sunny Hill’

BESA SECURITY e dëshmuar në përkujdesje për sigurinë e personaliteteve VIP më të mëdha botërore që vizitojnë Kosoven!

BS është krenare me qytetarët e Kosovës që i treguan botës një kulturë shembullore gjatë festivalit, e poashtu u jemi mirënjohës për mirëkuptimin e tyre ndaj kërkesave të personelit dhe stafit të BS që krijonte siguri të përgjithshme të të gjithë pjesëmarrësve në Festivalin më të madh dhe më simpatik në tërë rajonin!

Jemi krenar që e mbështesim Sunny Hill Foundation që nga fillimi, që shërben për të mirën e artit dhe kulturës në vendin tonë. Faleminderit për miqësinë!

Jemi krenar që e mbështesim festivalin Sunny Hill, që nga themelimi i tij! Faleminderit për besimin!

BS ndjehet krenare dhe e priveligjuar që së bashku me institucionet kredibile të Kosovës: Policinë e Kosovës, Ndihmën e Shpejtë dhe Zjarrëfiksat, mbajtën rendin dhe qetësinë e mijëra njerëzve për 72 orë rresht! Faleminderit për shërbimin!

Të gjithë ju E KENI BESËN!