Besa Security në Safety & Security EXPO 2020

BESA SECURITY si kompania më e madhe në rajon, ishte pjesëmarrëse në ‘Safety & Security Expo 2020’ e organizuar nga Expocity Albania, krahas shumë kompanive tjera pjesëmarrëse nga Italia, Polonia, Kina, Portugalia, Shqipëria dhe Kosova.

Me një përvojë shumëvjeçare në fushën e sigurisë, Besa Security prezantoi produktet më të reja dhe sistemet më moderne të sigurisë për mbrojtjen e shtëpive dhe bizneseve.

E KE BESËN!