Besa Security në Adria Security Summit 2019

Besa Security sërish merr pjesë në #AdriaSecuritySummit, konferenca dhe punëtoria më e madhe e sigurisë në rajon e cila këtë vit po mbahet në Shkup.

Ejani dhe vizitoni shtandin tonë në Hotel Aleksandar Palace.

Ju rikujtojmë që në këtë samit Besa Security ishte cilësuar si kompania më e madhe në rajon!

E KE BESËN!