Besa Security siguron rreth 70% të bankave në Kosovë

Besa Security siguron rreth 70% të bankave në Kosovë

Besa Security nga viti 2012 e tutje, siguron 6 nga 9 Bankat prestigjioze ne Kosove si: Raiffeisen Bank, ProCredit Bank, Banka Për Biznes, TEB Bank, Is Bank dhe Ziraat Bank. Gjithashtu, Besa Security siguron institucionin prestigjioz mikrofinanciar KEP Trust.

Besa Security siguron objektet e Postës së Kosovës

Besa Security siguron objektet e Postës së Kosovës

Besa Security partneri më i besueshëm ne industrinë e sigurimit privat. Nga muaji Prill 2014 siguron objektet e Postës së Kosovës me Sistem te Alarmit dhe Roje Fizike.

Besa Security forcon bashkpunimin  me KEDS

Besa Security forcon bashkpunimin me KEDS

Suksesi i radhës i kompanisë Besa Security . Nga Maji 2014 Besa Security kryen shërbimet e TPG-së (Transporti i Parave të Gatshme) për KEDS-in

Besa Security siguron Raiffeisen Bank

Besa Security siguron Raiffeisen Bank

Që nga prilli, 2012, Besa Security siguron bankën e njohur ndërkombëtare Raiffeisen Bank Kosovo(RBKO) në të gjitha degët e saja në Kosovë me rreth 64 punëtorë.

Besa siguron IS Bank Kosovo

Besa siguron IS Bank Kosovo

Nga Nentori 2012, Besa Security ben sigurimin e Bankes se mirenjohur turke IS Bank Kosovo.

Besa Security siguron BPB

Besa Security siguron BPB

Nga Prilli 2012, Besa Security ben sigurimin e Bankes prestigjioze vendore Banka Per Biznes (BPB) ne tere Kosoven me rreth 50 punetore.

Besa certifikohet me ISO 9001:2008

Besa certifikohet me ISO 9001:2008

Ne nentor 2011, Besa Security eshte certifikuar nga Bureau Veritas – Paris, sipas Standardit ISO 9001:2008, me numer te certifikimit CR17899Q, e cila garanton kontrollin e kualitetit tone.

Besa siguron Bechtel & Enka

Besa siguron Bechtel & Enka

Nga Qershori 2010, Besa Security ben sigurimin e vendpunishteve te projektit te autostrades Rruga e Kombit nga konzorciumi Bechtel & Enka, me rreth 120 punetore.

Besa Security siguron objektet e KEK

Besa Security siguron objektet e KEK

Nga Marsi 2010, Besa Security ben sigurimin e objekteve te KEK-ut me Sistem te Alarmit dhe Roje Fizike, ne tere Kosoven, me rreth 560 punetore.

Besa Security shpërblehet

Besa Security shpërblehet

Në vitin 2009 dhe 2010, Besa Security është shpërblyer në cilesine e Taksapaguesit më te mire në Kosove, nga Administrata Tatimore e Kosovës, Oda Ekonomike e Kosovës, Oda Ekonomike Amerikane, si dhe Dogana e Kosovës.