• Të gjitha
 • Shtëpi
 • Biznese të vogla
 • Korporata Institucione
 • monitorimi

  MONITORIMI I ALARMIT TE THYERJES

  Ne momentin e aktivizimit te Alarmit ne shtepine apo objektin tuaj, Patrulla Intervenuese e Besa
  Security arrine shpejt te objekti per te parandaluar thyerjen/vjedhjen dhe sipas rastit njofton
  edhe Policine.

 • Alarmi_zjarrit

  ALARMIT KUNDER ZJARRIT

  Ne momentin qe detektori i tymit apo zjarrit sinjalizon nje Alarm, sinjali transmetohet ne
  Qendren e Kontrollit te Besa Security dhe operatoret tone dergojne Patrullen Intervenuese per
  verifikim te gjendjes dhe njofton ekipet emergjente komunale per fikje te zjarrit dhe evitim te
  rreziqeve te tjera.

 • kamerat

  MONITORIMI I KAMERAVE

  Besa Security me teknologji bashkekohore te monitorimit permanent me kamera dhe qasje proaktive ne sigurimin e objekteve, ben detektimin e hershem te kercenimit/thyerjes dhe menjhere dergon patrullat intervenuese per parandalim te thyerjes/vjedhjes dhe njofton Policine.

 • sigurimi i objekteve me roje fizike

  SIGURIMI I OBJEKTEVE ME ROJE FIZIKE

  Sigurimi efikas i objekteve me punetore te sigurimit, brenda perimetrit te objektit, te cilet jane te uniformuar, te trajnuar dhe te licencuar, me mbeshtetje permanente te Qendres se Kontrollit dhe Patrullave Intervenuese te Besa Security.

 • Transporti_parave

  TRANSPORTI I PARAVE TE GATSHME DHE SENDEVE ME VLERE

  Besa Security ben transportin e parave dhe sendeve me vlere, me ekipe te specializuara, me automjeteve te blinduara dhe me çanta profesionale te sigurise se larte, si dhe me percjellje permanente me GPS, Radio dhe Video Monitorim.

 • Akses_kontrolla

  SIGURIMI ACCESS CONTROL

  Aplikimi i metodave dhe sistemeve bashkekohore, si shenja te gishterinjeve, biometri te syve dhe kartela identifikuese per te siguruar hyrje dhe dalje te kontrolluar ne objekte te ndryshme.

 • Panic_button

  SIGURIMIT ME PANIK BUTON

  Pajisja e Panik Butonit permes komunikimit me centralin e Alarmit, dergon sinjal pa zë ne Qendren e Kontrollit te Besa Security. Me çrast, operatori i specializuar i Qendres se Kontrollit do te ju ofroj sherbimin adekuat emergjent tek objekti juaj.

 • Roja fizike

  SIGURIMI I TUBIMEVE PUBLIKE

  Besa Security ben sigurimin e tubimeve te ndryshme, me punetore te sigurimit te uniformuar, te pajisur mire dhe te licencuar.

 • Rita_ora

  MBROJTJA E AFERT E PERSONAVE VIP

  Besa Security me operatore te mbrojtjes se afert (OMA), te uniformuare ne menyre adekuate, me trajnime te specializuara, me autorizime te posaçme dhe te licencuar, ben mbrojtjen dhe ruajtjen e personave VIP, ne cdo kohe dhe ne cdo vend.

Telefono038 54 55 54
Dërgo Email [email protected]
Na vizito Lagjja Emshir