Prezenca jonë në territorin e Kosovës:

Raiffeisen Bank - Kosovo
ProCredit Bank
TEB Bank
Banka për Biznes
iȘ Bankası
ZIRAAT Bank
KEP Trust
Bechtel&Enka GP
Ambasada Italiane
Residenca Italiane
British Council
GÍZ
PEPSI
Dukagjini Telecommunication LLC
TOP Channel
IFS Progress – Prizren
Univerziteti për Biznes dhe Teknologji
Shkolla e Mesme “Sami Frashëri”
G5 – Prizren
Kosova Tobacco
HERT Commerce
Meridian Express Hypermarkets
VISARI sh.p.k.
TE FATOSI
SIGAL UNIQA GROUP AUSTRIA
CRP/K
Inter Europa
BEKO Ltd
ORBICO Shpk
Denis Group Shpk
Terranova
VIVA Chain of Hypermarkets
Bashkësia Islame e Kosovës
Graniti Skopje
Prima Tobacco
Euro Goma
Techno Market
Alko Impex
Alma Shpk
Besa Cola
KEDS
Posta e Kosovës Sh.a.
British Airways (Airport) – CIT Services
Money Gram
FRUCTAL
BEKA Chain of Hypermarkets
BUKA Chain of Shops
Euro Printy - Veternik
Depot and Shop TALENS
Hotel LORD
Albulena Impex
MUAL Center
UNIFEM
VIVA Fresh Chain Hypermarkets